nu vår, eller?

-20 grader celicius men en stor fet sol. Jag tror minsann att solen har börjat värma nu. Det känns inte alls så kallt i solen. Man kanske ska ta ut en solstol här på gården och sola lite. Bästa effekt blir ju om man sätter en spegel under hakan, så gör i alla fall gamlingar.

Här i den lilla, lilla lägenheten håller vi nu på att flyttar ut. Det står kartonger och dylikt överallt här hemma, går knappt att ta sig fram. Vi ska flytta till en 2a på Nydalahöjd om jag nu har glömt att nämna det tidigare. Känns skönt att få lite större utrymme att röra sig på. När dom stora bråken utlöser kan jag och Linus i alla fall sitta i var sitt rum och sura i stället för att en sätter sig på toan ett par timmar eller så. Najs!

Back to packa ihop grejer. 

Taxen och jag

Igår spenderade jag min dag med Cindy, en väldigt lekfull tax. Hon kom hit redan vid halv 9 på morgonen då jag mådde som sämst från gårdagen. Men med cindys slickande i ansiktet och tryckandet mot huvudkudden var det bara att bli pigg och kry. Vi var ute och gick, lekte lite med hennes tuggben och myste på en hel del.

Det blev lite pinsamt och jobbigt då hon sket precis utanför konsum, och då menar jag inte bara i en snökulle eller så utan på golvet! Vi fick lite blickar på oss men Cindy verkade inte generad alls, det var mest jag som försökte dölja vem jag var med huvudet mot väggen.

Hennes husse kom och hämtade henne vid 9 på kvällen och jag måste erkänna att det blev rätt tomt direkt. Man vänjde sig liksom vid henne. Nu får jag nöja mig med en stor människa som ligger framför mig så jag inte ser tv:n.

Cindy, come back!!


fejksol

Vaknade vid 10 idag. Förstår inte att man inte kan sova längre när man ändå är ledig. Skumt! Käkade i alla fall frukost och sen for jag och Lisa och solade. Lisa skrev nyss i panik att hon trodde att hon hade bränt skinkorna. Jag försökte lugna henne om att ingen ändå inte ser hennes skinkor. Själv ser jag ut som en prickig korv i fejjan, och tyvärr är det inget man kan dölja.

Om man kanske målar dit lite extra bruna prickar i ansiktet så kanske inte fräknarna syns så mycket? Värsta kamouflagen!


Oh my god vilken middag

Linus tyckte att maten var helt okej god. Det blev ingen höjdare men ner slank det i alla fall. Jag kanske kan laga mat ändå va?!


Han kunde till och med klämma fram ett leende medans han åt.


Förresten så har jag faktiskt haft namnsdag hela dan idag, och ingen har lyckats komma ihåg det, fy bubblan!


I had a bad day.

Känner mig arg, grinig, sur, less, irriterad och en hel del annat.

Var hos tandhygienisten idag, den värsta ever. En helt vanlig undersökning brukar väl ta ungefär 20-30 minuter, eller har jag fel? Jag fick ligga i den där osköna tandläkarstolen i 1 timme och 20 minuter! Har aldrig stött på någon långsammare människa. Hon var ju jätte snäll och gullig men jag tror nog att hon hade passat bättre som psykolog eller något liknande. Jag har nog hunnit gå igenom hela mitt liv femtioelva gånger efter alla dessa frågor. 

När jag väl fick gå därifrån åkte jag och Tina ner på stan och kikade lite i affärer. Inget inköp förutom mat. Var tvungen att gå och panikhandla på hemköp eftersom Linus tyckte att det var min tur att laga mat idag, och det har han ju såklart rätt i. Det är ju oftast han som sköter matlagningen medan jag brukar diska och städa (eftersom jag suger på att laga mat). Hur som helst ville jag ju imponera med något gott, så vi irrade runt där inne och försökte komma på nåt bra jag kanske skulle kunna lyckas laga åt honom. Det stod helt still. Till slut hittade jag i alla fall något som jag tänker försöka slänga ihop nu. Problemet är bara det att jag inte vet vart jag ska börja, ska det in i ugnen, ska det stekas eller ska det kanske kokas? Hmm vi får se hur det slutar.   

Ni förstår att jag känner mig HGJPÖOYTIRESRVBOIURYDCVBO!

It's A Rat!

Dagens dissektion gick galant. Vi klippte upp den lilla råttan och studerade alla små organ. Men alla var inte så små, tarmen var 145 cm lång!? Tänk er det i en liten råtta. Hur lång ska inte våran vara då? Någon som har koll?

För övrigt har jag nyss varit på iksu och sprungit bort lite fett. Alla säger att det är så skönt efter man varit och sprungit. Jag tycker helt tvärtom, orkade knappt gå hem därifrån. kände mig helt död och benen värkte nå jävulskt. Härnäst väntar en lång powernap.


den lilla söt råttan


torkad skit                                   



den långa tarmen


eve med en testikel i högsta hugg

förbannade plåga

Smärta! Min ben känns som två säcker med flera kilo mjöl, eller nåt i den stilen. Axlarna, armarna, ryggen och rumpan likaså. Den här träningsverken är olidlig.

Efter skolan tänkte jag gå och springa en sväng och sen på kvällen ska jag iväg till Hörnefors och träna
gymnastik. Det känns tungt. Men vad gör man inte för funbeat?!

Förresten så ska vi skära upp en råtta och titta på alla små organ idag. Spännande men samtidigt lite läskigt. Jag uppdaterar med bilder lite senare.

Svettas bör man

Träningen har tagit över mitt liv. Nu är det på liv och död. Om jag inte går och tränar minst en gång om dan så kommer jag vara tvungen att slösa en massa dyrbara pengar. Såndana risker tar jag inte.

Om ni undrar vad jag snackar om så har jag, Lisa och Eve gjort en deal. Det finns en sida som heter www.funbeat.se som man kan registrera sin träning på. Den som har mest träningstimmar när den här månaden är slut blir bjuden på middag av de två andra + att man får en liten present. Tävlingen har pågått i en vecka nu men jag har legat på latsidan rätt mycket och måste därför ta igen det nu på slutet.

Har just varit och svettats på springbandet och sedan svettats ännu mer på bodypump. Ska försöka hålla igång min träningsnarkomansida nu till den 28 februari, om jag nu har en. Till den stora frågan: Ska jag klara detta hårda träningsliv?!


detta friluftsliv.

Vilken dag! Soligt och jävligt kallt. Men man ska inte klaga på kylan, bara solen är framme så är livet bra gött (som Lisa skulle ha sagt). Vi hade det så mysigt så, där ute i bushen. Vi var hejjare på att få upp eld, fast vi fick ge det några försök. Eve hade gjort jätte goda mackor, Lisas korv kunde man inte klaga på och de sas att Helenas varma choklad var suverän. Jag fick aldrig nöjet att smaka Helenas choklad, fick istället nöja mig med min sisådär goda laktoschoklad. Muffinsarna slank väl ner dom med.

Jag bjuder på några sköna bilder

Muffins, sol och en bunt härligt folk.

Just nu är det storbak på gång i den lilla, lilla lägenheten på tvistevägen 3a. Chokladmuffins är det som gäller. Anledningen till att jag bakar är för den efterlängtade utflykten jag och mina kära vänner ska göra imorgon. Vi tänkte ta oss långt in i skogen nånstans och göra upp en eld och äta en massa onyttiga grejer. Vädersnubben har lovat sol så jag hoppas man kan lita på han.


RSS 2.0