I like.

Kiruna, I'm back! Det känns riktigt skönt att vara hemma. Man får maten serverad och kläderna tvättade, kan det bli bättre? Det märkliga är att när jag väl kommer tillbaka hit känns det som att jag aldrig har varit borta härifrån. Jag som har längtat så efter denna lilla kyliga stad men när jag nu är här så förstår jag inte riktigt vad det är jag har längtat efter. Såklart har jag ju saknat mina kära kirunavänner och det är verkligen jätteskoj att få träffa er igen.

Igår var vi ut på ferrum där vi gjorde några häftiga moves på dansgolvet. Mycket folk och trevligt sällskap. Idag har jag ett förjävligt illamående och en bankande huvudvärk. Men det tär sånt man får ta. Hur som helst en lyckad kväll.

Ge mig kraft och styrka.

Nu bara 15 dagar kvar tills jag äntligen får komma hem till snön. Jag längtar nåt så fruktansvärt. Julen är ju det bästa på hela året och hemma är den allra bästa platsen att fira den på. Jag är lite seg på julklappsfronten. Måste ta nån dag här att ägna på stan så man får det bortgjort. Det svåra är att hitta en dag då man har tid. Det känns som att det är fullt upp hela tiden. Har tenta nu ihelg och helgen efter det, känns tungt. Man borde ta och köpa en hel massa krimskrams så det räcker till en hel livstids jular. Då ligger man alltid steget före vilket är skitbra.

Just nu sitter jag och pluggar som vanligt. Ne, inte som vanligt faktsikt. Jag är rätt lat på sånt men jag ska försöka bättra mig. Det är så jäkla deprimerande att sitta med näsan i en bok samtidigt som det är bäcksvart ute redan vid 3. Det enda jag tänker på är att få lägga mig under täcket och bara sova tills det blir ljust igen. Snälla gud, gör dagarna ljusa längre.


En jullåt skulle väl vara passande här?!

(jag gillar bara den här låten för att den är med i P.S I Love You. Tårarna sprutar varje gång.)

Thinking about you.


RSS 2.0