Back In The Mack

Jag tycker det börjar bli riktigt mysigt att åka hit till Junis faktiskt. Det är så lugnt och skönt här. Men för ett tag sen kom det in ett gäng "affärs"gubbar. Kostym och hela köret hade dom. Jag fick panik när dom sa att dom ville ha fika. På med kaffet och in i frysen för att leta efter något gott till kaffet. Hittade några muffins. Jag kanske inte är den bästa på att koka kaffe men dom höll minen bra och sa att det smakade gott. Tur där för mig va.

Shit vad det blåser ute. På vägen hit imose var det typ snöstorm. Jag har gnällt på pappa nu i snart 2 år över att han måste fixa värmen i saaben, eller kylan kanske man ska säga. Det går inte att stänga av värmen, utan den blåser på max hela tiden, bastu med andra ord. Men idag kan jag ju vara glad över det pga det kalla vädret ute. Turen är med mig.

Nu ska jag ta och göra fridas specialkorv.

 


So funny!

20 år och helnöjd. Jag måste bara berätta vad jag fick av min gubbe. Håll i er för jag höll på att svimma. En utlandssemester till Turkiet. Är han inte drömkillen va? Det ska bli så mysigt att få komma bort ett tag med världens mysigaste kille. Vi åker snart, redan den 7 juni och är borta en vecka. Måste springa på stan och inhandla en massa solkrämer och sånt där jobbigt. Men det är det såklart värt.
        Av min söta mamma och Robban, morfar, bror och Madde fick jag en laptop som var riktigt fin. Den kommer att användas väl. Av min far och Nicole fick jag en supersnygg mobiltelefon. Jag har nog aldrig varit gladare.

För övrigt så hade jag och Linus storstädning igår. Vi gick igenom varenda liten vrå. Alla kökslådor till och med. Så nu är hans lägenhet cleanare än någonsin.
        Var även på GK och plockade skräp dan innan. Det var mest en massa äckliga fimpar, papper och en del ölburkar. Inte kul, inte kul. Roger hittade en 50-lapp och visade stolt upp den för mig och Therese. I nästa sekund såg jag Rogers lömska blick mot marken och lika snabb som blixten själv så slängde han sig mitt framför min fot och plockade upp något som visade sig vara en till 50-lapp. Inte kul, inte kul.


Fint kort jag fick av hjärtat


Evelina och Eddy kom och firade mig


Också brorsan och Kim

Sen en bild från min och Limpans stora städning:





Sen kan jag ju passa på att tacka för alla andra fina saker jag har fått av alla. Tack!


Frida 20 år!



Idag är det ingen vanlig dag, nej för det är Fridas födelsedag. Yehoo! Äntligen är man 20 som man så länge väntat på. Men nu när jag har stigit upp och tagit mig en macka och märkt att ingen är hemma för att gratta mig känns det inte som att det är så jävla märkvärdigt. 20 bast, what ever...Nej jag skämta, det är svin ballt att fylla 20 fast inte nån är hemma och grattar mig. Jag har ju iaf fått höra grattis av min älskling. Jocke var också snabb på sms:et och även söta Madde.

Idag ska jag inviga systemet med Susan. Vi tänkte som dra en vända på landströms ikväll, jag, Susan, Linus och Jimmy. Det tror jag blir roligt.

Nästa helg är det fest som aldrig förut.

Your Winter

Man får ju nästan ont i hjärtat...


Bigga skor

Igår hade vi det riktigt trevligt. Jag och Limpan var hem till mor och Robban och fick lyxmiddag. Ja, så lyxig var det väl inte men för mig är grillat alltid lyx. Tog nån öl och gick sedan en sväg in på Arran. Där träffade jag Minitherese. Alla var så fascinerade över hennes små minifötter. När vi gick ut för att lufta oss stötte vi på Bigalex. Man var ju bara tvungen att få se hur Bigalex skulle se ut i Minithereses 35or. Det var knappt han fick in stortån.


Mitt i naturen

Svappavaara again. Vi har nyss varit och hälsat på Linus mormor och morfar. Vi gick sen till nån liten sjö och skulle titta på svanarna. Då fick jag se för första gången i mitt liv en livs levande älg. Var nära på att försöka fly samtidigt som jag skrek: "EN HÄST!!" men Linus var coollugn och sa att det var en älg och att man inte behövde vara rädd. Puh, vilken tur! Man lär sig mycket här i den lilla byn.



Nu blir det att titta en film igen som vanligt eftersom Linus räknar matte som vanligt.

Älskar dig i alla fall <3


Den efterlängtade tisdagen

Idag är det dagen jag alltid längtar till. Hatar när det blir onsdag och det är 6 dagar kvar till tisdag. DESPERATE HOUSEWIVES! Det bästa programet genom tiderna. Spännande varje gång. Juuuste, börja titta om du inte redan gör det.

Idag har Limpan testat gympadräkter. Skulle så gärna vilja lägga upp en bild här med tror nog att det blir sura miner då. Så jävla sexig. Nu sitter han hemma hos sig och räknar matte som vanligt. Duktig som orkar. Själv tycker jag mer om att slappa.

Passar på att dela med mig av en mycket fin låt...


Piteåcruising

Vilken kväll! Jag, Elin, Robin och Daniel tog oss en tur till Piteå där det var cruising. Vi kom iväg rätt sent, först vid 3 tiden. Väl framme gick vi och käkade på Max. Där blev det slagsmål mellan 4 killar. Elin och Frillan fick agera vittnen. Så nu har en snygg polisman mitt telefonnummer, grrr.

Fick även se en skymt av min käre kusin Petter och hans flickvän. Söta dom. Men jädrans vad mycket bilar det var.



Arran





Kvällen började hos mig. Vi spelade kort och hade det riktigt trevligt. Vi liftade sen till arran, redan vid 11. Onödigt att gå så tidigt eftersom Skaburbian spelade först efter 12 ändå. Jag drog hem med Linus just innan. Åkte till Svappavaara och slaggade. Idag mår jag inte bra. 

 

RSS 2.0