Samma Nätter Väntar Alla


Umeå

Nu har jag börjat förstå att jag inte ska åka hem igen. Kom hit igår med mamma och Robban. Vi åkte runt på stan och åt god kinamat. Idag tog vi en promenad till universitet och kollade hur det såg ut. Många byggnader, mycket nervöst nästa måndag.
        Dom åkte hem idag vid 2 tiden. Det kändes lite skumt när dom inte tog med mig. Jag har packat upp och städat lite här i Sandras lägenhet. Som sagt, jag bor här nu den första månaden. Imorgon kommer gubben hit och bor med mig två veckor. Ska ta bussen in till stan imorgon för att möta honom, mycket nervöst, mycket nervöst.

Nu ska jag frossa naturgodis.

Good morning sunshine

Jag har världens bästa väckningssignal. Det är tack vare denna jag alltid är en sån glad och positiv människa (ibland). Man vill liksom bara hoppa upp ur sängen och dansa på bordet.


inte en gång till!!

ÅH NEEEEJ! Jag upptäckte just en, hör och häpna, vårta på mitt finger. Jag försöker tappert klämma på den i hopp om att det ska komma ut nån liknande sörja som det gör i en finne, men inte. Jag måste nog inse att det är en vårta och inte en finne. Tusan också. Tacka vet jag vårtmedel.


Man blir helt snurrig


Ja, om ca 1 och en halv vecka är jag i Umeå. Mamma och Robban kör ner mig med alla grejer. Jag och Linus har förresten fått en lägenhet nu. Den är bara 25 kvm men det får gå tills vidare. Vi får den först den 1 oktober så man får väl sova på gatan tills dess. Ne, bästa Sandra har låtit mig få bo hos henne och Linus har någon släkting där som jag har förstått. Sandra är själv i grekland den första skolveckan så Linus får bo med mig där då. Det blir perfect!






Oj så vi har fiskat nu på senaste. Jag, Linus och Amanda har varit ut nån sväng. Jag tror Amanda är en sån där lyckoamulett eller vad man ska kalla henne. Varje gång hon är med är fiskarna alltid hungriga. 
             För nån dag sen följde jag med Linus och PW till en älv?, resultat nada! Killarna fick varsin harr men för mig var det dött med fisk. Inte kul.








För kanske 1 vecka sen så tog gubben och jag bilen till Narvik. Gjorde mackor och stannade efter vägen och hade myspicknick. Väl framme knallade vi runt på stan och tittade på den fina utsikten. Hittade världens snyggaste skor men Linus tyckte dom var alldeles för små. Jag klämde in foten i skon och försökte inbilla mig själv att den satt perfect. Efter många om och men och även ett snack med expediten, som inte förstod ett ord av vad jag sa, så köpte jag dom i alla fall. Ibland känner jag stortån i asfalten men jag försöker att inte bry mig, HA!

RSS 2.0