äckliga hamburgare

Idag har jag vart på gk och haft mina duktiga barn. Vi ska åka till Östersund nu till helgen och tävla med dom. Det går nog säkert bra. Efter gympan åkte jag och hanen hem till mig och gjorde hampis. Synd bara att alla grönsaker inte var så fräscha så jag fick lite ont i magen.

I fredags fyllde Sandra år, GRATTIS! Vi var och fikade hos henne idag. Riktigt smarriga bakelser hade hon gjort. Tack Sandra!

Nu ska jag försöka sova här alldeles själv i det läskiga huset. Godnatt!


men visst

Kom hem från jobbet för en stund sen. Fan vad tungt det är att börja 6 alltså. Imorgon blir det samma sak. I söndags när jag jobbade kom det in världens fyllo och välte ner en massa grejer. Han tyckte det var dökul men inte jag som fick städa.
Och du, sluta vara i Thailand hela tiden. Kom hem ist :)


less less

Fan vad tråkig stad man lever i. Alla dagar ser så gott som likadana ut. Man kliver upp på morgonen, duschar och grejer, sen drar man kanske nåt varv på stan. Man åker sedan hem och gör inte så mycket mer. Vissa dagar är det jobb och träning. Hoff vad går livet ut på egentligen? Ne man måste fan flytta och skaffa sig ett liv.

Jo förresten så var ju jag och Tove i Turkiet nyss. Vi hade svintur med vädret. Men sällen jag och tove råkar ut för grejer när vi är tillsammans. Jag kommer knappt ihåg alla sjuka saker som hänt. Vi var iaf på en del nattklubbar och så solade och badade vi förstås. Vi var även på nån borg och så åkte vi på en mysig båttur. Men det man inte glömmer i första taget är moskébesöket. Hahah fan vad komiskt det var.

Ne nu ska jag hoppa in i duschen och sen få den här dan att se ut som alla andra.

BYE!


Tove och Borat, det perfekta paret.

RSS 2.0