måndag

Solen är här! Har legat på balkongen hela dan och försökt bli brun. Härligt med jordgubbssaft och bra musik. Nackdelen med jordgubbssaften var att den lockade till sig en massa äckliga insekter. Har ni nångång tänkt på hur läbbiga dom är egentligen. Föreställ er en fluga 10 ggr större än vad den är. Tänk då om man hade legat och solat och så hade jätteflugan kommit och satt sig på magen. FY!

Om en månad kanske jag är umebo. Jag kom in på ett miljö- och hälsoskyddsprogram. Spännande att fytta men Linus är inte så säker. Jag tror hur som helst att jag kommer att flytta. Behöver bara få tag på en lägenhet. Har läst i papperna att jag måste köpa en turkos overall att gå omkring med där. Känner redan nu på mig att jag kommer vara döläcker i den. Jävla naturprogram som ska hålla på med en massa svammel.

Nu åka till min man i Svappavaara.


2 juni

Idag kom jag hem från Svappavaara. Jag och Limpan har haft det såå mysigt. Vi har varit ut med båten och fiskat. För Linus nappade det hela tiden men för mig var det mer sällsynt, inget napp alls med andra ord. Men vem bryr sig om fisk när man får umgås med en sån där snygging till kille. Inte då jag i alla fall. 

Jag och Therese har faktiskt gått upp och ner för luossabacken idag. Det var tungt som fan men man kanske fick nån extra muskel i rumpan, eller nån annanstans. Eftersom jag är ensam hemma så orkar jag inte laga mat men jag hade sån tur idag att jag fann sill i kylskåpet. Mumsfillibabba! Tog gräslök och satte i gräddfil. När jag nästan hade satt i all gräslök upptäckte jag en massa små kryp som kröp omkring på bordet. Jag kom då på att man kanske måste skölja gräslöken först. Jag är ingen mästerkock men min avancerade middag var god i alla fall.
 
Ihelg åker jag till Junosuando för att jobba i macken igen. Spännande! Kom dit och köp hamburgare av mig. OBS! på egen risk.

 

RSS 2.0