volta på asfalt

Trääääääning nyss. Tungt. Jag har nog ALDRIG svettats så mycket som idag. Det var helt sjukt. Tror inte det fanns en torr fläck på mig. Jag och Therese har börjat träna på våra trick inför sommaren. Målet är att kunna springa runt på stan och göra coola grejer på asfalten. Ni lär bli impade...

Tidigare idag var jag förbi världens sötaste Jonna. Där blev jag bjuden på butterkaka. Hon är ju bara för go. Har inte träffats på ett bra tag och hade därför en massa nya skvaller att snacka om. Alltid lika intressant med skvaller, eller hur?

Nu sitter jag och väntar på att min kära ska räkna klart sin förbannade matte och komma och mysa med mig istället. I want him now!


Några av mina och Thereses coola trick.


24 april

Nu är jag i Svappavaara och beöker min käraste. Det enda vi gör hela dagarna är att mysa, mysa och mysa ännu mer...NOT! Ne Linus måste bli klar med sin matte C och därför får jag försöka roa mig på eget håll. Har nyss tittat en film som inte alls var så bra. Men vad gör man inte om man är kär? Bara man får vara nära, eller hur? Har tagit pappas stormercca hit och tänkte ta den hem igen imorgon.

Me and Susan var och simmade yesterday. Det var riktigt skönt faktiskt. Det tog oss bara en evighet att ta oss i vattnet först. Så jädrans kallt. Men vi skyndade oss i så fort vi bara kunde eftersom vi inte har hunnit få oss den där beach 09 kroppen än.

Mitt mål att sluta äta bullar går inte så bra. Bättring Frida!!

Macken is the shit

Då var man i Junis än en gång. Men idag är det iaf folk så tiden går inte sådär jätte sakta. Har till och med sålt en hampis och en korv. Den är gången var jag smart. Jag brände en skiva innan jag åkte så jag kan digga till bra musik. Kanske därför det komer så mycket folk.

Igår var det pubafton i Kangos. Det var ASkul. Dansade så mycket så nu har jag ännu ondare i knät än tidigare. Jag skulle vilja ha pubafton varje dag. William tyckte det vart nog för min del vid halv 2 tiden och följde mig därför hem.

Ikväll åker jag kanske till Linus mommo och moffas stuga där det är 50års fest. Det hade varit mys men jag vet inte om jag har nån bil än. 

Jag saknar min sweetnose :/  

vårväder

Här har inte skrivits på ett tag men jag ska försöka bättra mig. Har vart runt överallt på sistone så har tyvärr inte haft tillgång till någon dator. Jag hade behövt en sån där smart minidator som bLoNdiNbelLa, yeeeah! Jag och Limpan har varit i Svappis rätt mycket. Köra skoter är alltid kul. Jag försöker lära mig att köra sådär coolt som en kille. Det tar sig. Sist jag var där så tände vi faktiskt en brasa i källaren. Det är alltid lika mysigt. Men efter det fick vi problem med svidanade ögon pga att hela huset rökfylldes. Men det var mysigt så länge man kunde andas.  

Ihelg var vi i Parakka och pimplade. Dock ingen fisk. Men fint väder hade vi iaf så nu har alla mina såna där bruna prickar i ansiktet börjat visa sig. Det är ingen höjdare. Vi åkte till Masugnsbyn en sväng också och bara tog det lugnt.


Lite vårbilder


Vi var ut och kollade in solen med Calle


Pimpeltävling i Parakka




RSS 2.0