Umeå igen


Jag är inte så haj på det här med att lägga upp filmer därför får det bli ett nytt inlägg. Men vi är lika bra för det!

Umeå


Visst är vi bara för bra!

min egen



Igår fick jag nåt ryck och hämtade saaben från pappa och drog till svappis. Linuslängtan tog över. Hos pappa hittade jag en massa gamla bilder på mig från när jag var liten. Dom tog jag med och tvingade stackars Linus titta med mig. Det var inte så populärt. Men vi tog oss till slut igenom dom.

Idag har man ont i kroppen men man får inte skippa gympan ändå. Så idag kommer jag att befinna mig på GK från klockan 5 till halv 9. Tungt! Men vad gör man inte för beach body 2009?!

en hård dag

Idag har jag och Sussie haft vårat första träningspass. Det var svin jävla jobbigt. Nu gäller det bara att försöka vara aktiv och gå och träna rätt ofta. Sen måste jag nog dra ner på allt bullätande som inte är det lättaste. Det jobbiga är att mamma har kommit in i nån semlaperiod. Det bakas semlor varje dag i detta hus. Nästan så att man inte kan motstå.

Linus är i Kalix och hämtar en skoter så jag får nog klara mig själv ikväll. Ska ta en lång dusch och sen titta Linda Rosing. Det får icke missas.
 
Ihelg var vi i Umeå och tävlade för fulla muggar. Vi var riktigt duktiga och kom 3a. Alla blev förvånade. Men det var jävligt bra av oss eftersom vi inte är så pigga på att träna och ändå fick så bra placering. Gud jag är ju stolt över oss.





Måste bara lägga in en bild på en snygging också. Men killen där med blå
mössa ser inte heller så dum ut.

Ännu en dag i svp

Idag har jag vaknat redan klockan 7. Linda och Robin skulle plocka upp mig då och så skulle vi åka till stan. Men vi kom iväg först vid halv 9. I svappis har vi iaf haft det rätt kul. Igår lånade jag och Linda Linus skoter och drog ut en sväng. Det är svårt att hitta där i skogen men vi kom helskinnade tillbaka. Vi åkte upp på en stor backe och åt en mjölkchoklad.

Idag ska jag och Sussie dra ett varv på stan. Måste köpa mig en bh utan band.




True Colors

You with the sad eyes

But I see your true colors
Shinin' through
And that's why I love you
So don't be afraid to let them show

Show me a smile then,
Don't be unhappy, can't remember
When I last saw you laughing
If this world makes you crazy
And you've taken all you can bear
You can call me up
Because you know I'll be there



RSS 2.0