Kärlek...


Jag har, som ni märkt, upptäckt det här med att lägga in låtar så vi kör
 en svängig till den här bilden va?!

Älskade farmor...

Jag drömde här en natt att jag, min lilla kusin Julia och hennes storebröder var på något slags tivoli. Farmor var också där. Hon var jätte pigg och glad och direkt vi hade åkt klart en karusell tog hon oss i handen och sprang till nästa, farmor alltså.

Det känns overkligt att hon inte finns mer. Farmor var verkligen världens bästa. Hon tänkte alltid på alla andra i första hand och ville inte ta någon plats. Hon klagade aldrig på något utan såg alltid det positiva i allt som skedde. 
           Kära farmor, du var en stor människa här på jorden som alltid fick mig att känna mig glad. Att komma till Kangos, där du bodde, kändes alltid lika tryggt. Jämt när man kom dit fick man nybakat bröd och kangoskakor. Ingen kan göra bättre matbröd än du farmor.  

Det finns fortfarande en trygghet i Kangos och jag har inte slutat åka dit. Min underbara farfar bor ju där än. Det är han som kan få en att skratta åt livet när det är som värst. Det är alltid lika kul att komma dit och se hur glad han blir. Han betyder mycket.


Sov i ro älskade farmor <3


Tillbaka från värmen

Ja då var man tillbaka i skitkiruna igen då. Vilket jävla väder! Kallt, regnigt och allt möjligt. Jag vill tillbaka till Turkiet och värmen. Vi har hur som helst haft det jätte bra där. Ätit god mat, solat och badat och sett oss omkring. Vi var också på en båttur, samma som jag och Tove var på i höstas. Det var supermysigt när jag hade min älks med mig.

Linus har fått göra något som han tyckte var väldigt skrämmande, nämligen dansa magdans inför en stor publik. Jag fick det på film men tyvärr får jag inte publicera den för kändisen själv. Ska försöka övertala han så den kanske kommer ut i framtiden. Han var riktigt haj på det där med att svänga på höfterna må jag säga, grrr.

Sista dan var vårat mål att gå till en busshållplats och därefter åka upp till borgen. Vi hittade dock inte busshållplatsen och började istället gå uppåt. Jag vill påpeka att det var 7 km brant slingrande uppförsbacke dit. Vi tänkte att vi kunde ragga upp någon taxi efter vägen. När vi hade kommit en bit upp kom det 2 småpojkar springandes mot oss och sa att dom kunde en genväg dit upp. Vi följde efter och det visade sig att genvägen var typ dubbelt så brant som den vanliga vägen + att dom ville ha pengar. Jag höll på att dö av svett. Men vi hade sån tur att en rik turk med värstingbilen stannade och plockade upp oss. Snäll turk. Väl uppe var det väldigt fin utsikt och mysiga små restauranger efter den smala slingrande vägen.

Jag älskar dig <3





På väg till Turkey

Snart åker  vi till Svappavaara och tänkte sova där en natt. Imorgon åker vi Till Luleå för att sedan på kvällen ta flyget till Tukiet. Det ska bli så KUL. Men gudars vad det är jobbigt att packa. Jag minns det inte såhär ansträngande. Jag har hållt på i 2 dagar nu och först nu börjar jag bli klar. Det är helt otroligt. Det är ju bara en vecka vi ska vara borta men man vill ändå ha med hela garderoben, typ. 

Hej då Kiruna!


Bild från mig och sarri

RSS 2.0