If gymnastics were easy...

Jag var ju förresten i London och tittade gynastik VM förra helgen. Jag lägger upp bilder lite senare, men jag måste bara visa den här filmen nu...

Vilken krasch alltså. Så jävla äckligt!

Hon heter Jessica Gil Ortiz och är från Columbia

home sweet home

Ja nu sitter jag här i den lilla lägenheten och försöker mig på det här med statistiken. Det är väldigt långtråkigt och deprimerande. Man blir alltid så sugen på nåt att gott när man pluggar och tur som jag har så hade jag saft hemma, hallonsaft. Jag hittade till och med is i frysen. Snacka om sommarkänsla.

Men just nu vill jag inte ha sommar, jag vill ha vinter och mycket snö. Jag vill ha Kiruna. Funderar på om jag kanske tar och åker hem nästa helg om det inte är så mycket i skolan då eftersom vi börjar med en ny kurs. Annars blir nog nästa hembesök först till jul. Jag saknar alla där hemma jättemycket, och speciellt Alfons <3


Jag älskar internet

Nu har jag äntligen fixat internet hit till lägenheten. Jo förresten så har vi ju fått den nu. Jag har varit lite seg på uppdateringarna här men nu vet ni iaf att jag har tak över huvudet.
Hur som helst så ringde jag nyss till en snubbe och sa att jag baske mig ska ha internet nu efter 1 och en halv veckas vänta. Jag skällde ut han efter noter och sa dom fulaste och hemskaste ord jag visste. Så nu äntligen, kära facebook, kan jag besöka dig igen.

Om 3 timmar ska jag hoppa på tågen till stockholm. Vi ska nämligen åka till LONDON imorgon, jag och hela gruppen från stan. Det ska bli så jävla kul. Vi ska kolla gymnastik VM och även vara lite turistiga. Eftersom jag är lite vimsig så har jag inte hunnit kolla upp så noga vad man kan göra i London så jag hoppas dom andra har koll på det så att jag kan följa strömmen. Jag vet iaf att jag vill besöka London eye och dom omtalade vaxdockorna.

Förresten så är våran lägenhet jätte mysig. 25 kvm, men det går tills vidare.

Nu ska jag äta mat. Den smakar underbart. Det vet jag eftersom Linus springer omkring här och ber mig provsmaka hans "fantastiska" köttfärssås och spaghetti hela tiden. Han är en riktigt stolt kock. Inte nog med det, efter varje måltid han har lagat tjatar han i timmar, ja timmar, om jag tyckte det var nog saltat, nog starkt, nog smakrikt etc. Men det gör inget, för jag älskar han lika mycket för det. Och han lagar faktsikt världens godaste mat.

Förresten så sa jag inte såna där hemska saker till bredbandsgubben. Han var riktigt trevlig och likaså jag.


Här är några bilder från lägenheten (alla hyllor och sånt är inte på plats och det är lite kartonger här och var)





RSS 2.0