en låång hund

Jag har riktigt ont i mitt knä, riktigt riktigt ont alltså. Förstår inte vad som hänt. Jag lyckades gå till stan idag trots denna förödelse. Folk tittade konstigt. Kan nog se ut som att jag har ett träben, eller vad vet jag, det var vad Sussie tyckte iaf. Väl på stan stötte vi på världens längsta hund. Måste ha varit nån underlig blandning. Den var iaf söt och jätte snäll.

Nu åker jag till Svappavaara för att mojsa med min man.


Den långa hunden som ser mycket längre ut i verkligheten.  

natt

Idag är nog min värsta dag på länge. Gjorde det där förbannade högskoleprovet. Det gick skitbra. NOT! Ne man skulle ta och lägga ner det här med skolan va? Min dag fortsatte i en katastrof. Kände mig rätt så down. Kan bero på det dåliga resultatet av mitt högskoleprov eller kanske den så kallade tjejveckan, vad vet jag?

Idag var det ju dagen då alla skulle släcka sina lampor. Frida ensam i huset då går bara inte. Hade bara Alfons här som kramade om mig. Åkte därför till Sussie för att lugna ner mig lite. Passade samtidigt på att kolla in hennes nya lya. Den var najs. Jag tycker det är fränt att alla släcker sina lampor. Alla gör ju såklart inte det men många. Det kanske inte är så där jätte nödvändigt men bra att visa att man bryr sig om miljön iaf. Låt jorden andas för guds skull!

  


Umeå

Nu åker jag till Umeå än en gång. Den här gången är det utbildning. Det ska bli skönt att komma härifrån. Vem vet, kanske jag inte kommer tillbaka.

En tur med skidor

Ja än en gång har vi tagit oss ut i det fria. Tina och Frillan tog längdskidorna och begav sig mot Ednavaara. Vi tänkte bara åka typ halvvägs men hör och häpna så skidade vi ända till stugan. Det var inte det lättaste när man hade motvind och tog en liten omväg. Omvägen berodde på att vi mötte ett gäng turister och blev så nervösa så vi inte tittade vart skidvägen gick. Det blev att åka efter skoterleden. 

Väl framme blev det väldigt kyligt. Vi drack våran choklad som tyvärr hade blivit kall. En snickerskaka hann vi också stoppa i oss innan vi for hemmåt igen. Det var världens brantaste backe och Tina lyckades ju såklart dra en vurpa. Vi kom till slut fram och är nu väldigt stolta över oss själva. 




 

I skogen

Igår var jag och Tina ute och grillade. Tog lilla blå och for till Rautas. Det var en mycket fin grillplats där, två till och med. Men den ena (den bästa) hade redan en gubbe och gumma tagit. Att få eld var inte det lättaste för Tina och Frida. Vi kämpade ett bra tag tills den snälla gubben kom fram till oss och vips så var elden där. Det blev ett himlans grillande av korv. Min blev dock bränd. Alfons, som också fick följa, tyckte om korv. Men han låg för det mesta bara på renhuden och sov.

Vi kom hem och då gick jag och min karl på bio. Bedtime Stories var det. Inte sådär jätte sevärd men jag fick ju sitta bredvid världens snyggaste kille. Så klaga gjorde jag inte.


Tina och Affe.

Lilla blå.

Träning ger resultat..?

Kom just hem från gymmet. Förstår inte vart all min kondis har tagit vägen? Efter 10 minuter på cykeln var både jag och Sussie helt slut. Vi tänkte att vi måste ju klara av lite till och ställde oss därför på springbandet för att börja springa. Efter nån minut så kom vi fram till att det inte var någon ide. Vi hade svårt att få luft. Vidare till maskinerna där vi mest låg och softade och tittade på andra saker som var mer intressanta.

Vi kunde inte motstå frestelsen av rostmackan så det blev att ge sig av dit. Efter mackan kände vi fortfarande sug efter något men visste inte riktigt vad. Vi såg oss omkring och fick syn på två cookisar som bara låg där och väntade på oss. Gott. Sussie gillade sin vitlöksdressing så mycket och sa lite tyst "Undrar om det hade varit gott att doppa cookisen där?". Ja det kan vara svårt att motstå allt det goda här i världen.

Varför kan bara inte alla gå runt och strunta i hur man ser ut? Så mycket lättare hade allt varit. Då hade man sluppit springa på gym och äta en massa skitäckliga saker. Gör som jag och Tina istället och gå en gång om dagen på Elgiganten och få sig en massage. Eller spring runt på Jysk och testa alla sängar. Gud sådant härligt liv!


Tina testar Jysksäng.

en snäll man

Om någon undrar vem Love är så är det en snygg björn jag fick av Linus på alla hjärtans dag. Jag fick även blommor och 2 riktigt goda bullar. När jag vaknade hade han till och med gjort frukost åt mig, lyxfrukost.




gshapakrgswgmösgmskldmegtwignvalvnkrmf

Är man irriterad så är man. Hoff! Fel att förstå lite grann själv istället för att bara fortsätta. Jag orkar inte.

I Miss You



Nomy - I Miss You
I still see you and me in pain
You've been gone now to long, to long
But I miss you
There's no one to save me now
I'm standing on the edge
and still I wonder how

God I miss you. God I miss you
I'm broken deep inside
Your face infront of me
My heart is open wide
God I miss you ( God I miss you x 3)

God I miss you ( God I miss you x3 )

God I miss you ( God I miss you )
I miss the time when you where here
Now I'm lost in darkest fear
and my end is getting near
God I miss you ( God I miss you )
I miss your soul I miss your eyes
You where where strong and free from lies
God I miss your lovely eyes


I keep falling to you and me
The edge is gone now
No fear, no fear

God I miss you ( God I miss you )
I miss the time when you where here
Now I'm lost in darkest fear
and my end is getting near
God I miss you ( God I miss you )
I miss your soul I miss your eyes
You where where strong and free from lies
God I miss your lovely eyes

God I miss you ( God I miss you )
I miss the time when you where here
Now I'm lost in darkest fear
and my end is getting near
God I miss you ( God I miss you )
I miss your soul I miss your eyes
You where where strong and free from lies
God I miss your lovely eyes

En lång dag i Junis

Ja nu sitter jag här i Junis i macken än en gång. Nu var det ett bra tag sen jag var här men det känns som igår. Åkte redan klocan 6 imorsen och var framme vid halv 8. Än så länge har det varit 2 kunder här. Känns inte som att det går så bra för den här macken. Gjorde nyss en hampis åt mig själv. Den var icke så god. Tror osten var gammal. Men vad gör det när jag åt en månad gammal leverpastej igår hos Linus. Så min mage blir nog inte så överaskad över den gamla osten.

Igår var jag och Linus och raggade med Sussie och Jimmy. Vilken biltur med lillbilen alltså! Den var så liten så det känndes som att den skulle tippa i varje sväng. Men som tur var så kom jag helskinnad hem igen. Nästa onsdag fyller Sussie år. Vilken jävla fest det blir.

Nu fortsätta sitta och vänta på alla sjusovare här i Junis.

Aaa men visst

Sitter här i min ensamhet och gäspar. Kom från jobbet för en timme sen. ÄNTLIGEN fick jag jobba lite grann iaf. Men tror nog inte att det blir så mycket mer jobb för mig där. Min ekonomi håller inte om det ska fortsätta såhär. Men i värsta fall får jag väl börja leva på snållinus. Då ska jag lära han att det inte är lönt att köpa den där dyra färdigpressade juicen. helt onödigt. Juice som juice, jag rekomenderar typ nån coopvariant. Man ska alltid köpa det billigaste, då kommer man längst här i livet.  



 


Nu ska jag lägga mig i sängen bredvid Love. Han ser ut att vara redo.  


RSS 2.0