mitt i umeå

Igår var jag förbi Matilda. Vi gjorde en sallad och tittade idol. Hon hade en mycket fin lägenhet. Det var lite scary att cykla hem sen på kvällen. Mitt lokalsinne suger verkligen. Men efter många chansningar i korsningarna så hittade jag till slut hem.

Vad annars som har hänt här i Umeå är att vi har haft våran insparkssittning. Den var helt ok men efterfesten på Corona var så mycket roligare. Tyvärr så fick jag sluta dansa rätt tidigt eftersom någon (läs linus) hade blivit "drogad". "Du måste komma och hämta mig, jag slår vad om att jag har blivit drogad. Jag ligger här i gräset vid nåt hus, KOM NU!". Jag fick iaf nån bild därifrån.

  

 

Skolan går hur som helst bra. Har varit lite lat på pluggfronten här hemma men jag ska bättra mig. Var ledig både torsdag och fredag men på måndag börjar allvaret direkt på morgonen med en labb.

 


torsdag 10/9

Nu har det gått ca en vecka sen skolan började. Det känns faktsikt riktigt bra. Fin stad och härliga klasskamrater. Mitt hem är just nu på Liljansberget hos Sandra men den 1 oktober flyttar jag till en egen lägenhet.
            Snart är nollningen slut också. Känns lite tråkigt eftersom vi har haft så jävla kul. Igår Var det det årliga dammplasket. Alla NTK-program bygger en egen flotte och tävlar sedan i dammen. Det var ingen som var så sugen på att plaska omkring i den enormt äckliga dammen med glas, soffor, cyklar och dylikt på botten men TH och singel-emma tog insiativet. Strongt gjort tycker jag! Tror vi kom 3a kanske?
            På lördag har vi våran insparkssittning. Gud så kul att få klä upp sig riktigt fint. Känns nästan som att man ska på bal igen.  

För övrigt så läser vi kemi nu i en månad. Det är lite tungt men det ska nog gå bra. 

Sittning

Hemma efter en lång dag. Kemi hela dagen och sen direkt iväg till Gröna Villan för sittning. Riktigt kul faktiskt. Vi har haft lite spex och sånt och såklat vann rosa laget (vi). Volter och sånt blir alltid ett +. Nu sover Linus och jag ska göra samma sak. God natt!

RSS 2.0